Bag om Historisk Atlas

Masser af nye kort på vej…

Kort over Haslev By, 1800

Som en del af deres engagement i Historisk Atlas har Kulturregion Storstrøm bedt alle deres arkiver og andre kulturinstitutioner om at støve hylderne igennem efter gamle lækre kort. Det kom der rigtige mange kort ud af!

65 af dem bliver scannet og georefereret og lagt på Historisk Atlas inden udgangen af 2013. Indtil videre er kun syv styks tilgængelige, men til gengæld ligger de der er i super flot opløsning og med masser af kulturhistorisk information gemt i sig.

Prøv eksempelvis at besøge Møns Klint, som det så ud i 1884

Eller Faxe Ladeplads i 1950.

Alle de syv kort, der indtil videre er publicerede findes her – og når der kommer nye bliver listen opdateret. Vi glæder os til at vise alle kortene frem!!

Comments are closed.