Bag om Historisk Atlas

Nyt om herregårde

Godt nytår til alle brugere af Historisk Atlas.

I løbet af 2013 ser et nyt kortbaseret webformidlingsprojekt om herregårde dagens lys. Støttet af Realdania vil Dansk Center for Herregårdsforskning præsentere de danske herregårde både detaljeret som helhed og hver for sig. Yderligere oplysninger om det nye projekt kan ses her: http://herregaardsforskning.dk/formidling/interaktive-kort.aspx

Dansk Center for Herregårdsforskning er et samarbejde mellem Aarhus Universitet, Nationalmuseet, Arkitektskolen Aarhus og Gammel Estrup – herregårdsmuseet.

Herregårdene er et emne, som vi også på Historisk Atlas har gjort meget ud af, og vi håber, at der kan etableres et samarbejde med Dansk Center for Herregårdsforskning om den væsentlige kulturarv, som herregårdene er.

Comments are closed.