Bag om Historisk Atlas

Hej derude…

Så venter december forude, og inden vi helt drukner i gran og glögg og gaveindkøb er det tid til lidt nyt fra Historisk Atlas.

I skrivende stund er Foreningen Historisk Atlas nået op på 101 betalende medlemmer. Det er dejligt, at så mange har fået meldt sig ind, for det giver bestyrelsen ro til at arbejde mere fremadrettet i stedet for at skulle tænke på økonomi.
Kontingentet går til drift af Historisk Atlas, det vil sige primært til betaling af serverplads, til kortlicenser og til IT support og udvikling.
Husk, at I kan læse mere om Foreningen og muligheden for at blive medlem her på sitet.

Nyt på Historisk Atlas
Du har nu har mulighed for at se, hvor mange besøgende dine lokaliteter har haft. Hvis du – når du er logget ind – åbner en lokalitet og klikker på ’log’-fanebladet, ser du øverst til højre antallet af visninger siden den nuværende version af Historisk Atlas blev lanceret i maj 2009.

Det kan jo være rart nok at få en idé om, at alt det hårde arbejde med at formidle lokalhistorien faktisk også når ud til nogle brugere!

Følg Historisk Atlas
Hvis du bare ikke kan få nok af Historisk Atlas, så husk at du kan følge Atlasset på Facebook – http://www.facebook.com/historiskatlas – og på Twitter – http://twitter.com/historiskatlas

Comments are closed.