Bag om Historisk Atlas

Hvad er et Streetmuseum?

Ny spændende app til din smartphone.

I Aarhus, som desværre ikke er repræsenteret på Historisk Atlas – men det kan jo komme  –  har Den gamle By udviklet Aarhus  StreetMuseum, som er en helt ny måde at opleve byen på og en ny måde at fortælle byhistorie.

På app’ens Aarhuskort kan du vælge den lokalitet, du vil vide mere om. Hvis GPS’en er slået til, kan du få din egen placering og nemt finde de historier, der gemmer sig i nærheden af, hvor du står. Oplev gennem Aarhus StreetMuseum, hvordan gader og bygninger i byen engang så ud på historiske fotos, medens du går rundt i byen. Dette til inspiration for de institutioner, der er med i Historisk Atlas.

Aaarhus Streetmuseum kan ses:

www.dengamleby.dk/aarhus-streetmuseum

Comments are closed.