Bag om Historisk Atlas

Historisk Atlas mobil apps, liftoff!

Efter at have modtaget en masse gode tilbud, samt overvejet dem alle nøje, har vi fundet vores leverandør af de kommende Historisk Atlas mobil apps.

Vi har valgt at samarbejde med Odense-firmaet Woerk, som har en række populære og flotte mobil-apps på samvittigheden – bl.a. DMI Vejret og Yousee’s TV-guide til iPhone, Nyboligs iPad og Android app samt Fødevarestyrelsens Smiley-app.

Vi er enige om, at vi snarest muligt lancerer den første version af Historisk Atlas til mobiltelefoner, formentlig en basal udgave med de 50 kort samt kortvælger. Herefter følger et par mere komplekse versioner der tilføjer indhold og mere specialiserede anvendelsesmuligheder.

I takt med at Woerk udvikler version 1, vil vi bruge krudtet på at lave version 1 af Historisk Atlas API’et – hvormed 3. part kan tilgå kort og lokaliteter og integrere disse i eksterne sites og apps. Vi vil fortsat gerne høre fra jer, hvis I anser det for relevant at integrere enten kort eller lokaliteter fra Historisk Atlas i jeres projekter.

Mht. beta-test af de kommende apps, så vil der om føje tid blive åbnet op for tilmelding af både Android- og iPhone-brugere, så “stay tuned”… 🙂

Comments are closed.