Bag om Historisk Atlas

Ny mand i redaktionsudvalget, ny kvinde i bestyrelsen

Pr. 1. august 2012 fik Jacob Riddersholm Wang nyt job, da han blev ansat som Head of Digital Media på Nationalmuseet. Tillykke med det nye job! Vi håber det bliver spændende og udfordrende for dig.

For Historisk Atlas betyder det naturligvis, at vi har mistet en initiativrig og idérig mand i Bestyrelsen og Redaktionsudvalget, da Jacob var Odense Bys Museers repræsentant begge steder.

Til erstatning for Jacob indtræder Rasmus H. Lorentzen i Redaktionsudvalget. Rasmus er (og har altid været) Historisk Atlas’ IT-udvikler og har derfor om nogen fingeren på pulsen i forhold til løsningerne de tekniske udfordringer, vi måtte møde.
I bestyrelsen indtræder museumsinspektør Lise Gerda Knudsen, der er historiker ved Odense Bys Museer og både nu og tidligere har arbejdet med Historisk Atlas og anden digital kulturformidling.

Har du husket at melde dig ind?
Ved generalforsamlingen i april i år blev det som bekendt vedtaget, at man fremover for at være medlem af Historisk Atlas skal betale kontingent. Kontingentet er bestemt af institutionens størrelse, se nærmere om kontingentsatserne her.
Mange institutioner har allerede meldt sig under fanerne og betalt. Hvis din institution endnu ikke har fået tilmeldt sig, kan du gøre det her: indmeldelse.

Comments are closed.