Bag om Historisk Atlas

Historisk Atlas til mobilen – version 2 ude

I mandags (den 10. sept. 2012) udkom version 2 af Historisk Atlas til mobilbrug. I forhold til version 1 er den nye udgave forbedret på flere måder. Kortvisningerne er forbedrede, så man fremover kan se hvilket år, kortet er fra. Der er endnu flere lokaliteter at se, fordi Kulturstyrelsens 1001 fortællinger også vises, og der er flere informationer til de enkelte steder.

Med den nye version er der også forbedrede muligheder for at dele sine oplevelser – nu kan man eksempelvis lave dybe links fra googlesøgninger, så app’en åbner på den ønskede lokalitet, og man kan dele sin yndlingslokalitet på forskellige sociale platforme og via email.

Den nye udgave er allerede blevet downloadet af mange, og man kan se, hvordan den nye version har givet udsving på antallet af besøgende lige omkring udgivelsen. Det er fortsat især brugere af I-teknologi, der flittigst bruger Historisk Atlas på mobilen. Således skete knap 54 % af de mobile besøg inden for den seneste måned fra I-phone eller I-pad.

Så nu er det bare om at komme ud i landskabet og prøve din nye mobile adgang til Historisk Atlas af, inden efterårsvejret for alvor rammer os. God fornøjelse!

Udviklingen af native apps til Historisk Atlas er finansieret af Kulturstyrelsen.

Comments are closed.