Bag om Historisk Atlas

En veloverstået generalforsamling

I fredags (den 22. marts) var der generalforsamling i Foreningen Historisk Atlas. Det foregik på Odense Centralbibliotek og der var 24 deltagere, som tilsammen repræsenterende 18 medlemsinstitutioner.

Vi havde nogle hyggelige timer med beretning og valg og klap. Det kan du alt sammen læse om i referat fra generalforsamling 2014.

Årsberetning
Regnskab
Budget

Sidst i den officielle generalforsamling fortalte Lise Gerda Knudsen og Heidi Pfeffer fra bestyrelsen om en ny mulighed for at lave temaer på Historisk Atlas (se nedenstående blogindlæg) og om tiltag til at lave fælles temaer på tværs af institutionerne.

Efter de faste punkter var veloverstået gav Mie Ellekilde fra MMEx (Meaning Making Experience) – og tidligere medlem af redaktionsudvalget for Historisk Atlas – et inspirerende oplæg om tendenserne indenfor digital formidling.

Et screendump fra MMEx’ website, hvor deres spændende projekter præsenteres.

Comments are closed.