Bag om Historisk Atlas

Stor bevilling fra Nordea-fonden til Historisk Atlas!

Nordea-fonden har bevilget 2,41 millioner kroner til Historisk Atlas’ arbejde med at udvikle DIT HISTORISK ATLAS i de kommende år. Med bevillingen får Historisk Atlas – og dermed formidlingen af den danske lokalhistorie – et kæmpe boost. I 2016 vil alle danskere kunne være med til at fortælle lokalhistorie i tekst, lyd og billeder på historiskatlas.dk. Det vil ske i et tæt samarbejde med en lang række danske kulturinstitutioner, DigDag.dk og med 2,41 mio. kr. i støtte fra Norden-fonden.

Om deres begundelse for at støtte DIT HISTORISK ATLAS, siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv: ”Vi støtter gerne projekter, der formidler kulturarven gennem fortællinger og historier på geografiske nedslagspunkter landet over. Og her rammer projektet DIT HISTORISK ATLAS lige i plet. Samtidig inspirerer projektet til folkelig deltagelse i den lokale historieformidling i hidtil ukendt skala”.

Læs hele pressemeddelelsen her og begynd at glæde jer. Det bliver stort!

Comments are closed.