Bag om Historisk Atlas

Historisk Atlas API

  • Vil du gerne bruge materialet på Historisk Atlas (lokaliteter, billeder, tekster osv.) som en del af dit eget projekt?
  • Arbejder du på et site, en app eller en service hvori ca. 4.500 kunst- og kulturhistoriske lokaliteter og 10.000 geotaggede billeder i det sydlige Danmark kunne være relevante?
  • Synes du mashups er seje og savner du mere af den slags på det kulturhistoriske område?

Så vil vi meget gerne høre fra dig!

I efteråret 2011 tager vi hul på udviklingen af et servicelag (API) til Historisk Atlas der giver direkte adgang til vores data. API’et skal vi selv bruge, idet vores iPhone og Android apps skal hente data herigennem. Vi vil dog meget gerne udforme API’et på en måde, der sikre dets brede anvendelighed i mange scenarier.

Vi vil derfor meget gerne modtage ønsker og ideer til udformningen af API’et eller blot høre fra dig, hvis du, dit firma eller din organisation er interesseret i data fra Historisk Atlas eller kunne tænkes at være det i fremtiden.

Her på bloggen vil vi oprette og vedligeholde en liste over mulige brugere af vores API, så alle nemt kan få overblik over de spændende brugsscenarier materialet på Historisk Atlas kan blive en del af.

PS. Det er selvfølgelig kun materiale fra Historisk Atlas, der er opmærket med ophavsretlige licenstyper, der tillader anvendelse af 3. part, som kan tilbydes via vores fremtidige API 😉

Skriv til Jacob Wang eller fang os på Facebook eller Twitter!

Comments are closed.