Bag om Historisk Atlas

Udvikling af mobil apps og workshop i Odense

Som tidligere annonceret her på bloggen har Kulturarvsstyrelsen givet os penge til at udvikle iPhone og Android apps til Historisk Atlas.

Vi er nået så langt i processen, at vi skal have fat i web/app-firmaer som kan byde ind på en sådan opgave. Vi har derfor udfærdiget et uformelt udbudsmateriale bestående af en tentativ beskrivelse af de apps vi ønsker, samt relevant bilagsmateriale i form af den oprindelige ansøgning til Kulturarvsstyrelsen med ansøgningsbilag.

Der er ikke tale om en formel “udbudsrunde” men blot et for alle ensartet oplæg at forholde sig til, som vi meget gerne ønsker at modtage respons på fra relevante freelance-udviklere, webudviklere, webbureauer, it-leverandører, app-startups etc. Der er ingen fast tilbagemeldingsdato, men vi satser på at udvælge blandt “tilbudsgiverne” inden for den næste måneds tid.

Vi ønsker et iterativt udviklingsforløb, så erfaring med og kærlighed til SCRUM etc. er en nødvendighed.

Beskrivelse af ønsker til native smartphone apps til Historisk Atlas:

Ansøgning til Kulturarvsstyrelsen:

Er du ikke udvikler, så hjælp os med at sprede budkabet, så vi finder den absolut bedste samarbejdspartner! 🙂

Er du beskæftiget med kulturformidling og eller digital formidling, og synes du at ansøgninger er anvendelig på nogen måde, så brug endelig løs. Materialet er udgivet under Creative Commons by-sa.

Workshop i Odense (27. oktober)

I forlængelse af dette udbud, og at vi derfor snart skal gøre alvor af vores ønskeseddel til Historisk Atlas på mobiltelefonen, afholder vi torsdag d. 27/10 kl 1030-1230 brainstorm- og hyggemøde vedr. vores kommende apps. Her vil vi diskutere gode ideer, relevante anvendelsesscenarier og andet godt. Alle er velkomne og arrangementet vil foregå hos Odense Bys Museer. Både mulige leverandører og andre med interesse for historiske atlas, mobil-apps og digital kulturarvsformidling er meget velkomne! Send en mail til Jacob Wang, hvis du vil med.

Comments are closed.